Vincenc

4

3+1

480 m²

1.394 m²

apm studied all the space in the property and how it was used and completely restructured the layout to make the best of the available space and harmonise the entire look of the house which before was cluttered with little cohesion between the different spaces. The finished result is impressive delivering a residence with clean open spaces, bright and light with large floor to ceiling windows to maximise the sea views. The interior colour scheme features soft powder greys, white with natural light and coloured wooden screens to divide and create different areas. Throughout the main living areas and exterior terraces a natural light coloured stone has been used to enhance the feeling of space
and uniformity throughout the house. Upstairs in the bedrooms a light coloured wood floor provides contrast, texture and warmth. The exterior areas have been completely recreated to now feature a large bright terrace with
a stunning sapphire blue pool and this colour is picked up in the detail of the poolside / terrace furniture. The exterior wall facing the sea has been replaced with reinforced glass to maximise the sea views and enhance the spacious feel of the terrace. New landscaping with Mediterranean plants and palm trees completes the look of this striking residence.


11a

Gecko

zur Projektübersicht