Eagle

5

350 m²

1.106 m²

The striking design for this property pays tribute to a “Bauhaus” contemporary look that is functional for modern day living and blends in with the topography of the plot projecting from the rock. The upper level forms an indented box structure to create natural shade for the bedrooms. The middle level features a prominent triangle shape that provides shade for the vast exterior terrace with spectacular infinity pool – the ideal place to enjoy the extraordinary open views across the sea. On this level, the floor to ceiling glazed areas are surrounded by natural stone facing providing a textured background surface. The lower level overlooks the landscaped stone wall terraces and gardens that extend to the lower façade of the pool area creating a waterfall effect into the stone. Parking access from the street leads into an underground garage.


J 32

Penyes Rotges

zur Projektübersicht